El projecte

Catalan flavours és una idea, un concepte ambiciós i creatiu alhora.

Volem oferir una experiència complerta utilitzant un llenguatge i un idioma als quals, sovint, no se'ls dóna la rellevància que els correspon, el dels sentits. Pretenem seduir als nostres amics i clients per a que puguin entendre aquest país sense haver-los d'explicar, grans coses, senzillament deixant-se endur per allò que els seus sentits els diuen. Cerquem trobar una relació de complicitat en la recerca de gustos, aromes, textures i sensacions amb cadascun dels nostres amics i clients.

 

És per aquest motiu que no deixem de cercar productes d'alta qualitat elaborats i creats a Catalunya amb els quals us puguem sorprendre i fer estimar aquesta terra i la gent que l'habita.

 

També estimem als productors, artesans i emprenedors que han volgut aprofundir en la nostra cultura, història i tradicions per a poder-nos oferir aquestes petites obres d'art en forma d'olis, vins, cava, torrons... Per això procurem comprar-los els productes directament i recompensar-los amb un preu just pel seu esforç i la seva dedicació.

 

Ara mateix, aquest projecte es materialitza en una pàgina web i un catàleg en els quals podreu trobar la selecció de productes que hem anat escollint. Hem prioritzat la qualitat dels productes a la seva quantitat. Esperem que us agradi i en gaudiu tant com nosaltres gaudim cercant-los i aprovant-vos-els.